Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - جت فوکر F100 سومین هواپیمای زمینگیر شده شرکت هواپیمایی کیش پس از پایان موفقیت آمیز چک تعمیراتی و تعمیر موتور به ناوگان عملیاتی این شرکت پیوست.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، با تلاش کارشناسان معاونت مهندسی و تعمیرات شرکت هواپیمایی کیش و توان داخلی شرکت های تعمیراتی، سومین هواپیمای زمینگیر شده شرکت هواپیمایی کیش از نوع جت فوکر F100 پس از پایان موفقیت آمیز چک تعمیراتی و تعمیر موتور وارد ناوگان عملیاتی این شرکت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت هواپیمایی کیش پس از تغییرات مدیریتی در راستای سیاست های جدید مبنی بر گسترش ناوگان و بازگرداندن هواپیماهای زمینگیر شده این شرکت مطابق برنامه ریزی مدون توسط معاونت مهندسی و تعمیرات نسبت به اقدام چک های سنگین تعمیراتی و تامین قطعات اقدام کرد و در کوتاه ترین زمان ممکن سومین هواپیمای زمینگیر کیش ایر با رجیستر EP-LCR از نوع جت فوکر F100 به ناوگان عملیاتی کیش ایر بازگشت.
مرحله چک تعمیراتی و تعمیر موتور هواپیما نوع جت فوکر F100 هواپیمایی کیش در شرایط سخت کرونایی و وجود تحریم ها، با تلاش متخصصان داخلی به پایان رسید و پس از انجام پرواز آزمایشی موفقیت آمیز، پروازهای برنامه ای خود را آغاز خواهد کرد.
بازگشت این هواپیما به ناوگان عملیاتی شرکت کیش ایر "صد صندلی بدون احتساب قانون ظرفیت پذیرش 60% در پروازهای داخلی" به ظرفیت ناوگان هوایی کشور و کیش ایر افزوده شد‌.
گفتنی است پیش از این یک فروند هواپیمای جت مکدانل داگلاس MD و یک فروند هواپیمای ایرباس A321 پس از پایان چک سنگین و تعمیرات موتور با استفاده از توان داخلی به ناوگان عملیاتی این شرکت پیوسته بودند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت هواپیمایی کیش ناوگان عملیاتی زمینگیر شده کیش ایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود

شرکت «ویرجین گلکتیک» قصد دارد هفتمین سفر فضایی خود را روز هشتم ژوئن به پرواز درآورد.

به گزارش ایسنا، اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، شرکت «ویرجین گلکتیک»(Virgin Galactic) ماه آینده دوباره پرواز خواهد کرد.

به نقل از اسپیس، این شرکت به تازگی اعلام کرده که روز هشتم ژوئن را برای هفتمین پرواز فضایی تجاری خود هدف قرار داده است. این پرواز یک سفر زیر مداری به نام «گلکتیک ۰۷»(Galactic 07) است.

این دومین پرواز فضایی ویرجین گلکتیک در سال جاری است که پس از ماموریت «گلکتیک ۰۶» در ۲۶ ژانویه انجام می‌شود و دوازدهمین پرواز کلی آن تا به امروز محسوب می‌شود.

ویرجین گلکتیک از یک سیستم پرتاب هوایی استفاده می‌کند که از دو وسیله نقلیه تشکیل شده است؛ یک هواپیمای حامل به نام «وی‌ام‌اس اوه»(VMS Eve) و یک فضاپیمای زیر مداری به نام «وی‌اس‌اس یونیتی»(VSS Unity).

هواپیمای وی‌ام‌اس به همراه فضاپیمای یونیتی که زیر بال‌هایش قرار دارد، از باند فرودگاه بلند می‌شود و فضاپیما را در ارتفاع حدود ۱۳۷۰۰ متری رها می‌کند. سپس، یونیتی موتور خود را روشن می‌کند و راه خود را به سمت فضای زیر مداری در پیش می‌گیرد.

مسافران هواپیمای فضایی، چند دقیقه بی‌وزنی را تجربه می‌کنند و می‌توانند زمین را در برابر تاریکی فضا ببینند. بلیط یونیتی در حال حاضر به مبلغ ۴۵۰ هزار دلار فروخته می‌شود.

گلکتیک ۰۷ از فرودگاه «اسپیس‌پورت آمریکا»(Spaceport America) در جنوب غربی نیومکزیکو حرکت خواهد کرد و چهار مسافر در کابین یونیتی حضور خواهند داشت. ویرجین گلکتیک هنوز این افراد را معرفی نکرده است.

سه نفر از سرنشینان، فضانوردان خصوصی اهل نیویورک، کالیفرنیا و ایتالیا هستند. ویرجین گلکتیک روز چهارشنبه در به‌روزرسانی ماموریت گلکتیک ۰۷ نوشت: چهارمین سرنشین، یک فضانورد و پژوهشگر شرکت «آکسیوم اسپیس»(Axiom Space) است که آزمایش‌های متعددی را انجام خواهد داد.

آکسیوم اسپیس یک شرکت مستقر در هیوستون است که تا به امروز سه سفر سرنشین‌دار را به «ایستگاه فضایی بین‌المللی» سازمان‌دهی کرده و همه این سفرها از سخت‌افزار شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) استفاده کرده‌اند. همچنین، آکسیوم اسپیس قصد دارد تا اواخر دهه ۲۰۲۰ ایستگاه فضایی خود را در مدار زمین مونتاژ و راه‌اندازی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته‌ای سه ونیم حادثه رسید
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • لغو پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس