Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت هواپیمایی کیش ایر در اطلاعیه‌ای عدم تامین به موقع قطعات و ارزیابی فنی هواپیماهای را دلیل اصلی لغو پروازها اخیر خود برشمرد و چنین وضعیتی را میراث مدیریت ناصحیح و بی‌تدبیری‌های صورت گرفته دولت قبلی در عدم تهیه به موقع قطعات و ناوگان دانست.

به گزارش ایران اکونومیست از روابط عمومی و امور بین الملل هواپیمایی کیش، در این اطلاعیه با عنوان «کنسلی تعدادی از پروازهای هفته اول مرداد ماه» آمده است: نظر به همزمانی دوره ارزیابی فنی تعدادی از هواپیماهای مشغول به خدمت در ناوگان این شرکت هواپیمایی، در بازه زمانی هفته اول مرداد ماه برخی از پروازهای این شرکت امکان اجرا ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پروازهای یاد شده پروازهای برنامه‌ای شرکت بوده و اساسا بر روی شبکه فروش و آژانس‌های طرف قرارداد باز نشده‌اند که از سوی شهروندان مورد خرید واقع شوند، موضوع نیز ۲۸ تیرماه به مجموعه‌های مربوطه اطلاع رسانی شده است و سایر پروازها از جمله به مقصد یا مبدا جزیره زیبای کیش مطابق برنامه قبلی انجام خواهند شد.»

در اطلاعیه هواپیمایی کیش آمده است: بدیهی است تضمین ایمنی پروازها و مسافران عزیز کیش ایر مقدم بر ضرر مالی ناشی از کنسلی پروازها بوده و دهم درصدی از احتمال بروز مشکلات فنی نیز برای این مجموعه قابل چشم پوشی نیست.

کیش ایر امروز ۱۸ پرواز انجام داده است

در این اطلاعیه تصریح شده است: این شرکت در شرایط مختلف سال همواره بخش عمده‌ای از حمل‌و نقل مسافر به جزیره زیبای کیش را بر عهده دارد، برای مثال امروز از تعداد ۱۸ پرواز انجام شده شرکت کیش ایر تعداد ۱۴ پرواز از مبدا یا به مقصد جزیره زیبای کیش صورت پذیرفته اند.

«لازم به یادآوری است تداوم پروازها از شهرهای مختلف کشور به کیش صرفا بنابر تعهد اخلاقی این شرکت هواپیمایی به مسافران و جامعه کیشوندان بوده و انجام آنها در حالیست که گرمای شدید هوا، وقوع زلزله در هفته‌های گذشته و شرایط عمومی اقتصادی جامعه از جمله عواملی است که سبب شده ظرفیت پروازها پر نشوند.»

هواپیمایی کیش در این اطلاعیه افزود: لذا این پروازها در حالی انجام می‌شوند که انجام این تعداد پرواز در چنین فصلی از سال توجیه اقتصادی لازم را نداشته و بنابر تدابیر انجام شده با اجرای محدود سایر مسیرهای پروازی داخلی و خارجی زمینه جبران زیان، متعادل سازی تراز و امکان تداوم خدمت شرکت از جمله در مسیرهای از مبدا یا به مقصد جزیره زیبای کیش فراهم می شود.

بی تدبیری در عدم تهیه به موقع قطعات، میراث دولت قبلی است

هواپیماییی کیش خبر داد: شرایط کنونی ناوگان پروازی شرکت کیش ایر میراث مدیریت ناصحیح دولت قبلی، و بی تدبیری‌های صورت گرفته در عدم تهیه به موقع قطعات و ناوگان مورد نیاز برای حفظ ظرفیت‌های آماده به خدمت این مجموعه بوده و تیم مدیریتی فعلی ضمن تلاش مضاعف برای جبران بدهی‌های بجای مانده سرفصل‌های تهیه قطعات، افزایش ناوگان و فعال سازی ناوگان زمین گیر کنونی را از ابتدا در دستور کار ویژه خویش قرار داده است.

«بدیهی است حمایت و پشتیبانی سازمان منطقه آزاد کیش و سایر مجموعه‌های دولتی روند آماده سازی و بازگشت به خدمت ناوگان شرکت هواپیمایی کیش ایر را تسریع خواهد کرد.»

تحریم، تهیه قطعات و اجرای چک‌های دوره ای را با مشکل مواجه کرده است

در این اطلاعیه آمده است: صنعت هوانوردی یکی از صنایع راهبردی، توسعه آفرین و البته بشدت مورد تحریم قرار گرفته است که سبب مشکلات مضاعف در تهیه قطعات و اجرای چک‌های فنی و دوره‌ای ناوگان موجود در کشور شده و تاکنون با زحمات شبانه روز مهندسان و تکنسین‌های بخش‌های فنی نقشه دشمن برای زمین گیرسازی ناوگان هوایی کشور ناکام مانده است، ولی حمایت جدی دستگاه‌های مربوط برای تسهیل دسترسی به امکانات و منابع مورد نیاز را می‌طلبد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کیش ، حمل و نقل هوایی ، سازمان منطقه آزاد کیش

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کیش حمل و نقل هوایی سازمان منطقه آزاد کیش جزیره زیبای کیش شرکت هواپیمایی هواپیمایی کیش موقع قطعات دولت قبلی بی تدبیری کیش ایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۹۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد

در گفتگوی ویژه خبری موضوع سیل اخیر در استان سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت و آقای بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب به سوالاتی پاسخ داد.

بزرگ زاده گفت: دو دسته از اقدامات در سیل اخیر انجام شد. اولا به منظور مدیریت سیلاب نیاز به زیرساخت داریم و طی سالیان گذشته اقداماتی مانند سدسازی باید انجام شود تا بتوانیم با کمک پروژه‌ها و سد‌ها پدیده‌های حدی اقلیمی را مدیریت کنیم. اما وجود سد‌ها هم کافی نیست و باید مدیریت سیلاب انجام شود. 

او افزود: در حوادث طبیعی اخیر، پهنه بارشی وسیعی داشتیم. کاری که سد‌ها به ویژه سد کهیر انجام دادند این بود که حجمی از سیلاب توسط آنها مهار شد. به عبارتی سیلاب‌های بالادست سد که بارش‌های اصلی آنجا بود را به تاخیر انداختند تا سیلاب‌های پایین دست به طور نسبی فروکش کند و بعد سیلاب‌های بالادست برسد. به معنای دیگر از هم افزایی دو پیک سیلاب جلوگیری شد.

بزرگ زاده ادامه داد: اقدام دیگری که از طریق سد‌ها انجام شد این بود که پیکسایی صورت گرفت. وقتی سیلی با شدت فراوان در یک رودخانه با حجم کم حرکت می‌کند، به یک باره در محدوده وسیع سد قرار می‌گیرد، فرصتی برای کاهش شدت آن پیدا می‌شود. به عنوان مثال دِبی ورودی به سد کهیر که بیش از ۹ هزار مترمکعب در ثانیه بوده، این دبی در لحظه خروج از سد، به ۱۵۰۰ مترمکعب در ثانیه کاهش پیدا کرد.

سخنگوی آب با اشاره به وقوع سیلاب در دیگر کشور‌ها گفت: این درحالی است که همین جبهه‌های بارشی در کشور عمان کشته داشته است و حتی کشور‌های مدرن مانند امارات نیز در خدمات زیرساختی با مشکل مواجه شده اند. اگر زیرساخت‌های پروژه‌ای و سد‌ها ایجاد نشده بود، فاجعه بزرگی رخ میداد. سد کهیر در همین دو سیلاب گذشته تمام هزینه‌هایی که برای آن شده بود را برگرداند.

او در خصوص ذخیره آب ناشی از سیلاب‌های اخیر گفت: عمدتا سد‌های سیستان و بلوچستان پر هستند و این آب الان باید برای مصارف مردم در بخش کشاورزی و شرب استفاده شود. در بلوچستان جنوبی از آب‌های سطحی و شیرین سازی آب دریا تامین آب انجام می‌شد، اما اکنون دیگر کمتر نیاز به این بخش وجود دارد و منطقه‌ای که تحت پوشش سد‌ها هستند برای دوره حدودا ۴ ساله مشکلی برای تامین آب شرب و کشاورزی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • لغو پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد